7187 Bonyhád-Majos XIV. utca 6.

Tel: +36 74 451 689, +36 20 355 64 47, +36 70 294 24 01

Ön itt van: Főoldal nyíl Rólunk

Cégtörténet

Szőts Lajos - Cégünkről

SZŐTS LAJOS

Családi vállalkozásunkban több mint 30 éve a legmodernebb technológiák és alapanyagok felhasználásával európai szinvonalú, tartós munkát végzünk.

Autófényező és karosszéria javító vállalkozásomat 1982 februárban indítottam el. Védjegyem volt - és ma is az: nincs kicsi vagy nagy munka, csak igényes munka van. Igényesség az anyagokban és igényesség a kézi munkában. A kezdetekben, Bonyhád és környékén az elsők között dolgoztam olyan modern anyagokkal és technológiákkal, amelyek elengedhetetlenek a minőségi munkavégzéshez. Évről évre bővülve, folyamatosan lépést tartva a technológiánk fejlődésével és a megrendelőink igényeivel, 20 évvel az indulás után jutottunk el oda, hogy tovább lépjünk. Az akkor már teljes leterheltséggel működő kis műhelyünket kinőttük, az autófényezéssel kapcsolatos összetettebb megrendelői igényeket egy helyen kielégíteni tudó javító bázist hoztunk létre. 2003-ban, Majos ipari övezetében, a kor követelményeinek megfelelő, saját építésű, új könnyűszerkezetes csarnokba költöztünk.
Ugyanebben az évben a környezetvédelmi előírásoknak mindenben megfelelő, zárt fényezőkabint telepítettünk, amely még újabb technológiák bevezetését tette lehetővé (szabadsugaras szórás zárt teremben, porelszívó rendszer, vizes bázisú fényezés, rövidhullámú infraszárítás). Ezek mind a mai napig a legmodernebb technológiáknak minősülnek.

Az egyéni vállalkozásom mára családi vállalkozássá nőtte ki magát; a fiammal, feleségemmel és 2 általam képzett, tapasztalt szakemberrel dolgozom. Az autófényezés mellett tanulók képzésével és vizsgáztatásával is foglalkozunk.

Szőts Krisztián

Szőts Krisztián

A Szőts autófényező vállalkozás 1982 óta működik, édesapám Szőts Lajos alapította. Már egész kis korom óta segítettem neki, így nem volt kérdés, hogy mi legyek. A szakma szeretetét és az elhivatottságot az ő hatására szívtam magamba. 1993-ban lettem szakmunkás, azóta a családi vállalkozásban dolgozom. 2003-ban sikeres mestervizsgát tettem.
Évek óta szakmunkástanulókat képezünk karosszérialakatos és autófényező szakon.

A Tolna megyei Iparkamara és a Szakképző Iskola megbízásából e két szakma végzős tanulóinak gyakorlati vizsgáztatását végzem.

Restaurálás

A Nálunk restaurált veteránautó nem csak, hogy közel gyári állapotúan kerül vissza gazdájához, de amellett, hogy gyűjteményének értékes darabja lesz akár még egy autószépségversenyen fődíjasa is lehet!

Restaurálás

Miért Mi?

Miért Mi?

Nagy szakmai tapasztalat, gyors - minőségi munkavégzés a legmodernebb technológiákkal és minőségi alapanyagokkal.

Tudásunkat és eszközparkunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy megbízóink a lehető leghamarabb átvehessék a gyári minőségű fényezéssel javított járművüket, melyek nem csak szépek, hanem tartósak is. Munkánkhoz csak minőségi alapanyagokat használunk.

Huzatópados javítást (CELETTE), védőgázas hegesztést (MIG/MAG), műanyaghegesztést is elvégzünk, illetve gyári és utángyártott, bontott alkatrészek beszerzésével is foglalkozunk.

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a sérült felújításától a biztosítási ügyintézésen és a karosszéria javításán keresztül az üzemkész átadásig. Ön elhozza sérült autóját és javítva kapja vissza!

Minősítéseink- Díjaink

2012. Májusában Szőts Lajos a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (TMKIK) Kamarai Nívódíját kapta:

Szőts Lajos Tolna Megyei Kamarai Nivódíj

"Nagyon komoly megtiszteltetésnek érzem azt, hogy a 2012. évi Kamarai Nívódíjasok közé kerülhettem! A több éves kemény és odaadó munka ilyen szakmai elismerések alkalmával tárgyiasul. Szeretném azonban megjegyezni és kihangsúlyozni, hogy ez a kitüntetés nem csupán az én érdemem, a feleségem, családom és a kiváló kollégák nélkül ez a vállalkozás sem lenne az, ami!"

Az általunk használt termékek, anyagok:
  • Teroson
  • RM
  • CarSystem
  • 3M
  • Sia
  • Retech
  • Sata
  • Festool

© 2013 | Design és Fejlesztés: GS Média | Minden jog fenntartva.

Széchenyi 2020 pályázat